Στελέχη Επιχειρήσεων και Κοινωνικές Εκδηλώσεις VIP Μεταφορά

Δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση και την πολυτέλεια και με στόχο να σας μειώσουμε το στρες και την ένταση, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται χαλαρά και ξεκούραστα με τις λιμό taxi van υπηρεσίες μας.

Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, όπου κι αν βρίσκεστε! Απολαύστε ασφάλεια, συνέπεια, άνεση και διακριτικότητα σε κάθε σας μετακίνηση.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με στελέχη μεγάλων εταιρειών, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, πρεσβείες και τουριστικά πρακτορεία, αποτελούν την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Οι προσεκτικά επιλεγμένοι και έμπειροι οδηγοί της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τα πολυτελή VIP οχήματα του στόλου μας, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς.

Επιλέξτε την εταιρεία μας για τη μεταφορά στις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή τη μετακίνηση των συνεργατών και πελατών σας.

Χρόνια μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς κι ανεξάρτητοι επαγγελματίες που επιθυμούν πολυτέλεια και αξιοπιστία.

Παρέχουμε τη δυνατότητα για καθημερινή μετακίνηση προσωπικού από και προς τα γραφεία της εταιρείας σας, καθώς και την επιλογή ξενόγλωσσου οδηγού σε περίπτωση που θέλετε να εξυπηρετήσετε κάποιον πελάτη ή στέλεχος της εταιρείας σας από άλλη χώρα.