Υπηρεσίες

Μεταφορά από το αεροδρόμιο

Παρέχουμε αξιόπιστη και άνετη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ο στόλος των πολυτελών οχημάτων μας βρίσκεται στη διάθεσή σας και προσαρμόζεται ανά πάσα στιγμή στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει την έγκαιρη μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχείο VIP Μεταφορά

Σίγουρα η διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια αφού εξασφαλίστε τις μετακινήσεις σας με ένα από τα οχήματά μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας μεταφέρουμε σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, να σας παραλάβουμε και να σας επιστρέψουμε με ασφάλεια.

Αγορές VIP Μεταφορά

Σαφώς και τα ψώνια στα μαγαζιά μας κάνουν πιο χαρούμενους; Τι θα λέγατε αν αυτό συνδυαζόταν με μία limo taxi van μεταφορά;

Εκδρομές VIP Μεταφορά

Εδώ, οι λάτρεις του τουρισμού μπορούν να απολαύσουν ό,τι απλόχερα προσφέρει η φύση. Έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να επιδοθείτε και στο αγαπημένο σας σπορ: πεζοπορία, ορειβασία, κυνήγι, ιππασία…

Στελέχη Επιχειρήσεων και Κοινωνικές Εκδηλώσεις VIP Μεταφορά

Δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση και την πολυτέλεια και με στόχο να σας μειώσουμε το στρες και την ένταση, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται χαλαρά και ξεκούραστα με τις λιμό taxi van υπηρεσίες μας.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Χρειάζεστε αυτοκίνητο για τη μεταφορά σας στην Ελλάδα; Χρειάζεστε ασφαλή, καθαρά και αξιόπιστα αυτοκίνητα για τις διακοπές σας. Είστε στο σωστό μέρος. Προσπαθούμε πάντα να φροντίζουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου. Προσφέρουμε πολλές δωρεάν παροχές και την πιο φιλική υποστήριξη πελατών.

Αυτοκίνητα πολυτελείας

Βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο κύρους για εσάς μέσα από μια τεράστια γκάμα σε Mercedes, BMW, Volvo αλλά και Ferrari ή Bentley. Κάθε όχημα που διαθέτουμε βρίσκεται σε κατάσταση εκθεσιακού χώρου προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν πραγματική εμπειρία πολυτέλειας.

Φύλαξη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος Romanos είναι η Φύλαξη Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Οι Ξενοδοχειακές Μονάδες είναι ένας χώρος που ενώνει…

Φύλαξη Καταστημάτων

Με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την διακριτικότητα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη φύλαξη όλων των ειδών καταστημάτων (εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα ή μικρά καταστήματα γειτονιάς, κα).

VIP Protection

Ο Όμιλος Romanos και το προσωπικό της είναι ειδικοί σε θέματα Προστασίας VIP προσφέροντας αίσθημα εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας. Η VIP Protection, αποτελεί έναν ευαίσθητο τομέα και χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης, αφού αφορά σωματική ακεραιότητα.

Φύλαξη Δήμων

Η Romanos Security χάρη στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες που θα εμφανιστούν και να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης σε όλους τους δημότες του εκάστοτε δήμου που θα αναλάβει.

Προσωπικός Φύλακας

H Romanos Security παρέχει μια πρωτοπόρα υπηρεσία με σύμμαχο την τεχνολογία για την προσωπική σας φύλαξη. Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς η Εταιρεία μας παρέχει ένα online σύστημα παρακολούθησης φυλάξεων με πολλά χαρακτηριστικά, εύκολη χρήση και άμεση επικοινωνία ανά πάσα στιγμή.

Hotel & Airtickets Booking

Romanos Group will provide you with the best suggestions and locations in Greece. With us you will have access to the most finest and luxurious spots…