Μεταφορά

Αεροδρόμιο Μεταφορά

Παρέχουμε αξιόπιστη και άνετη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ο στόλος των πολυτελών οχημάτων μας είναι στη διάθεσή σας και προσαρμόζεται ανά πάσα στιγμή στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει έγκαιρη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχείο VIP Μεταφορά

Σίγουρα η διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια αφού εξασφαλίστε τις μετακινήσεις σας με ένα από τα οχήματά μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας μεταφέρουμε σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, να σας παραλάβουμε και να σας επιστρέψουμε με ασφάλεια.

Αγορές VIP Μεταφορά

Σαφώς και τα ψώνια στα μαγαζιά μας κάνουν πιο χαρούμενους; Τι θα λέγατε αν αυτό συνδυαζόταν με μία limo taxi van μεταφορά;

Εκδρομές VIP Μεταφορά

Εδώ, οι λάτρεις του τουρισμού μπορούν να απολαύσουν ό,τι απλόχερα προσφέρει η φύση. Έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να επιδοθείτε και στο αγαπημένο σας σπορ: πεζοπορία, ορειβασία, κυνήγι, ιππασία…

Στελέχη Επιχειρήσεων και Κοινωνικές Εκδηλώσεις VIP Μεταφορά

Δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση και την πολυτέλεια και με στόχο να σας μειώσουμε το στρες και την ένταση, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται χαλαρά και ξεκούραστα με τις λιμό taxi van υπηρεσίες μας.